Kon­ne­ve­den tut­ki­mus­a­se­man pio­loo­ki­sen Luon­toil­ta

3.7.2018 klo 18.00 al­kaen


Tervetuloa perinteiseen piolookisen Luontoiltaan kyselemään ja kuuntelemaan keskisuomalaisesta luonnosta ja Konneveden tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta ja nauttimaan upeasta luonnosta Konneveden tutkimusasemalla! Luontoilta on kaikkien luonnonystävien kohtauspaikka.

Luontoillassa kysymyksiin ja havaintoihin ympäröivästä luonnosta vastaavat Jyväskylän yliopiston tutkijat ja asiantuntijat Minna-Maarit Kytöviita (kasvit), Jari Haimi (selkärangattomat eläimet ja maaperä), Harri Högmander(linnut), Heikki Helle (linnut ja nisäkkäät), Timo Marjomäki (kalat) ja Marko Haapakoski (nisäkkäät). Illan juontaa tutkimusaseman johtaja, professori, Hannu Ylönen.

Konneveden tutkimusasema yhteistyössä Konneveden 4H –yhdistyksen kanssa on järjestänyt Suuren linnunpönttökisan, joka päättyy 21.6.2018. Kilpailun voittajat julkistetaan Konneveden tutkimusaseman Luontoillassa tiistaina 3.7.2018.

Tutkimusaseman rannan Luontoillasta on muodostunut perinteinen Konnevesipäivien avaus. Jotta illasta tulisi antoisa, toivotaan luontoaiheisia kysymyksiä ennakkoon. Varmimmin saat vastauksen Luontoillan kysymyksiin lähettämällä kysymykset etukäteen, sähköpostitse osoitteeseen luontoilta@jyu.fi tai postitse osoitteeseen:

Luontoilta
Jyväskylän yliopisto / Konneveden tutkimusasema
Sirkkamäentie 220
44300 Konnevesi

Lisätietoja:
Professori Hannu Ylönen, puh. 050 539 9542, hannu.j.ylonen@jyu.fi
Konnevesipäivät, 4.-5.7.2018
Konneveden 4H -yhdistys ry

Ajankohtaista

Savottamarkkinat

Lue lisää »

Top